Перегляд одного допису
Старий 23.08.2016, 15:27 #2812
Freedom Freedom зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Ternopol

Дописи: 628
Вы сказали Спасибо: 77
Поблагодарили 238 раз(а) в 136 сообщениях
Репутація: 0
Freedom Freedom зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Ternopol

Дописи: 628
Вы сказали Спасибо: 77
Поблагодарили 238 раз(а) в 136 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Ispanec, я два місяці тому продав машину і шукав собі більше авто з 8-9 м. Дивився найперше на віваро і трафіки, так як мав і 1.9 і 2.5, досвід в іх експлуатаціі є і знав нащо звертати увагу, з 20 переглянутих машин 1-2 менш більш нормальні, дивився і на т4..... Реально переоцінені авто всі що бачив підкрашені, крашені і так далі...цей варіант скоро відпав, так само віто що старі що нові, т5, і скудобратія в новій морді теж скоро відпали, хоча був і є зараз один скудо 2007 р в реально класному стані як по кузову так і по дв, коробка і так далі і ціна 7800, і я вибирав між ним віваро 2004 лонг, і пежо експерт лонг 2005 продавав одногрупник так що історію авто знав дуже добре і машина в класному стані, так що вибір впав на пежо про що не жалію, довгий на повному фарші 8м. 80 квт і ціна мене влаштовувала, хоча розраховував на авто по дороще.... А так раджу на першу не кидатись подивитись як мінімум 5 варіантів з толковою людиною яка розуміється на даних моделях що тебе цікавлять.... І сам прокатайся і відчуєш яка краще іде а яка ні... Удачі в покупці
Freedom зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору