Перегляд одного допису
Старий 17.08.2016, 08:55 #434
DenVivaro DenVivaro зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина, г.Харьков

Дописи: 2.251
Вы сказали Спасибо: 883
Поблагодарили 802 раз(а) в 583 сообщениях
Репутація: 1
DenVivaro DenVivaro зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина, г.Харьков

Дописи: 2.251
Вы сказали Спасибо: 883
Поблагодарили 802 раз(а) в 583 сообщениях
Репутація: 1
Типово Re: Вопросы и ответы по ЕГР

Цитата:
Допис від Sustanon_250  - Пост 385518 - Фото 1
На перших. Коли рушаю з відкритим вікном. А потім коли вже набрав швидкість то не чути. З закритими вікнами в салоні тишина. Тобто так має бути? Нічого страшного? Я просто не можу зрозуміти чому так. Вона що почала сильніше крутитись? Доречі, ще помітив що запах з вихлопної став різкіший і гарячіший. Деколи вигружаю , або загружаю буса не вимикаючи двигун. То зараз коли нога стоїть навпроти вихлопної, то відчутно гарячішим дує з вихлопа. Напевно той весь вихлоп,що раніше йшов в колектор, тепер дістается турбіні і вона веселіше розкручуєтся. А вихлоп гарячіший тому , що тепер егр не понижає температуру горіння в камері згорання. Тобто по ідеї, тепер машинка прогріваєтся скоріше. Хоча зараз літо і це не так принципово.

у меня всё точно так же, с заглушенным ЕГР езжу 2 года. Тоже думаю что турбине стало тяжелее. Но с нашим ДТ ЕГРы долго нормально не живут, загрязняются быстро. И чистить ЕГР в моем моторе 2.5 сложно, тяжело к нему добираться. Поэтому выбрал путь заглушить. А турбина надеюсь выдержит. С открытым окном на 1-й передаче свистит конечно неслабо. А с закрытым окном немного слышно ее при резком разгоне, тоже на 1-й передаче. До заглушки всего этого не было.
Насчет запаха, чем сильнее угорает моторное масло, сильнее картерные газы, тем более резкий выхлоп при заглушенном ЕГР.

Востаннє редагував DenVivaro: 17.08.2016 о 09:02.
DenVivaro зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору