Перегляд одного допису
Старий 14.08.2016, 21:13 #18
sergeyss9 sergeyss9 зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна Умань

Вік: 41
Дописи: 556
Вы сказали Спасибо: 177
Поблагодарили 341 раз(а) в 230 сообщениях
Репутація: 0
sergeyss9 sergeyss9 зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна Умань

Вік: 41
Дописи: 556
Вы сказали Спасибо: 177
Поблагодарили 341 раз(а) в 230 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Автомобильные аварии .

От коменти з сторонніх ресурсів :

"Я проїжджав ту ділянку десь о 22:30 12 серпня, - каже водій. - Сам дивом не вдарився. Бо фура стояла серед ночі просто на трасі, у правій смузі. Ніяких розпізнавальних знаків, ліхтарів, людей чи навіть гілок на дорозі. Я побачив її буквально за кілька десятків метрів. Мене врятували потужні гальма і те, що їхав не більше 100 кілометрів на годину".
Водії кажуть, у фури була розбита кабіна.
"Трасою щохвилини пролітають сотні машин. Це був вечір п'ятниці, потік ще інтенсивніший, бо багато хто їхав на вихідні в Одесу, - продовжує Роман. - І всі водії гальмували "в пол". Кабіна фури була розбита ще в пів одинадцятого вечора. Очевидно, поліцейські оформили ДТП. Після того не стягнули фуру з дороги, не огородили її. Просто лишили"

------------------------------

"я ехал с одессы 12 где-то в 4 часа дня.стояла эта фура посреди дороги после столкновения.ни кого не было.водитель вероятно был в больнице так как видно по кабине что был сильный удар .про себя подумал что кто то ночью влетит если ее не уберут.скажите причем сдесь водитель которого там не было и почему полиция не приняла ни каких мер.поставили б машину с мегалками на ноч этого не было."
------------------------------
45-річний водій вантажного автомобіля, мешканець міста Чернігів, залишився неушкодженим.
От він можливо все розкаже
sergeyss9 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору