Перегляд одного допису
Старий 17.07.2016, 03:40 #56
Voyager Voyager зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: Попільня, Житомирської обл.

Вік: 59
Дописи: 86
Вы сказали Спасибо: 190
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Репутація: 0
Voyager Voyager зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: Попільня, Житомирської обл.

Вік: 59
Дописи: 86
Вы сказали Спасибо: 190
Поблагодарили 2 раз(а) в 2 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Стук в двигателе Н200

На фото добре видно розбитий паз під шпонку та саму вже зношену шпонку. Потрібно сказати, що пробіг авто за ці два роки склав десь приблизно 3 - 4 тис. км, при цьому стиль їзди в мене дуже помірний, без різких ривків та розгонів, хіба що кілька разів буксував зимою в снігу та осінню в багнюці. Хто скаже - в чому причина цієї болячки? Як її позбутися? Можливо шків був ліцензійний, з не самого кращого металу?

Добавлено через 14 минут
А сталося це так. Спочатку з"явився ледь помітний стукіт десь в районі ГУРа або під клапанною кришкою (мені так здалося). Саме потрібно було ще пару днів поїздити, і я детальний огляд в спеца відклав. Авто почало погано заводитись. Потім, приблизно, через 200 км пробігу різкий стукіт, лязгіт, гамір під капотом. Заглянув - всі паски зрізані, шків колінвала хитається, б"є по частинам сорочки двигуна. Дотянув сам додому (десь 20 км) знову з тяжким кермом та гальмами (аж руки та права нога заболіли). І все спочатку... Дежавю... Знову замовлення та чекання ременів , відкручування вентилятора, болта шківа. Доречі, болт я викрутив тим самим способом, що описував вище. Болт пішов знову дуже тяжко. Хвилює стан різьби в колінвалі - як його перевірити? Також буду вдячний, якщо хтось підскаже, де купити по розумній ціні шків, болт, шпонку, та, можливо, шайбу під болт. Завчасно всім дякую за коменти та підсказки.

Востаннє редагував Voyager: 17.07.2016 о 04:14. Причина: Добавлено сообщение
Voyager зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору