Перегляд одного допису
Старий 30.06.2016, 14:25 #2775
Freedom Freedom зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Ternopol

Дописи: 628
Вы сказали Спасибо: 77
Поблагодарили 238 раз(а) в 136 сообщениях
Репутація: 0
Freedom Freedom зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Ternopol

Дописи: 628
Вы сказали Спасибо: 77
Поблагодарили 238 раз(а) в 136 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

vitaha, якщо попадеш не ушатану машину нема різниці яка модель будеш вкладати більше/менше то як повезе, я мав пежо і скудо тих років 2004-2006 це хороші машини дешевші в експлуатаціі чим трафіки тому подібні но програють в обємі кузова і сам кузов а точніше стійкість до корозіі краща в трафіків, я пару тижнів тому продав скудо 2006 р. Ориг. Пас. Покупець довольний шукав якраз імено таку для роботи. А мені трохи замала і по обєму і по кількості м. І тепер шукаю або лонг або довг трафік но тільки пас. Є не погані т4 но ціна космос в порівняні з віваро та навіть з т5 і віто новим. Доречі за 7500 реально знайти якщо не принципово пас грузовичка в досить гарному стані, ... і ще вкладень потребує кожне авт, і треба мати і резерв для випадку, наприклад в мене машини не довго рік два і продав, в середньому на кожну машину по 400-500:уо йшло но половину з машин продав з поверненням вкладень, хоча це не були капітальні рем. Так що нема чого боятись купляй що подобається і нащо будуть кошти щоб обсл.
Freedom зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору