Перегляд одного допису
Старий 28.06.2016, 15:37 #445
MasikS MasikS зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA

Вік: 52
Дописи: 1.063
Вы сказали Спасибо: 2.332
Поблагодарили 1.204 раз(а) в 566 сообщениях
Репутація: 0
MasikS MasikS зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Гайворон, Кіровоградської, UA

Вік: 52
Дописи: 1.063
Вы сказали Спасибо: 2.332
Поблагодарили 1.204 раз(а) в 566 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Обсуждение ДВС Vivaro, Trafic 1.9 или 2.0 или 2.5 плюсы и минусы каждого.

Цитата:
Допис від vectra20  - Пост 380188 - Фото 1
а кто сказал , что 2,5 едет лучше?
есть у меня 2 товарища....
у одного 2_5 2008 года, у второго 2_0 2007 года
тот что на 2_0 в лёгкую ,как пацана делает того 2_5 со сфетофора
и тот 2_5 не укатаний....
Володя, то вже від водія залежить, та від кількості адреналіну в його крові на момент суперництва. Згоден? Якби вони помінялись автівками, то 2,5 випередив, в такому разі.

Добавлено через 20 минут
Я наприклад знаю можливості свого двигуна, особливо після твого втручання, але мого адреналіну недостатньо, щоб дати йому під хвіст, з місця. Зате при обгоні, на ходу, коли треба швидко випередити, чи обігнати, тут вже можу розкрутити й до 4000 тис. і більше, відчути всю його силу тяги. Доречі, я писав, що хотів позмагатись в порівняльному заїзді з 2,5 новим двигунцем. Хлопака знайомий, але не знав, що я прошився. Сів йому на хвіст, якраз на виїзді з міста. Він прийняв виклик, але я взяв його доволі легко. В нього правда довга база, й повний пассажир. Він був в шоці, пробував на моєму проїхатись. Мабуть буде твоїм, Володя, пацієнтом. От такі справи. Але то діло таке, ми автівки купуємо не для перегонів, а для повсякденної їзди й для отримання задоволення від неї. Отримати це реально на любому об'ємі двигуна.

Востаннє редагував MasikS: 28.06.2016 о 15:58. Причина: Добавлено сообщение
MasikS зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору