Перегляд одного допису
Старий 24.06.2016, 16:17 #439
shuma34 shuma34 зараз поза форумом
Заблокирован

Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy

Дописи: 4.607
Вы сказали Спасибо: 1.675
Поблагодарили 4.401 раз(а) в 1.822 сообщениях
Репутація: 1
shuma34 shuma34 зараз поза форумом
Заблокирован

Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy

Дописи: 4.607
Вы сказали Спасибо: 1.675
Поблагодарили 4.401 раз(а) в 1.822 сообщениях
Репутація: 1
Типово Re: Обсуждение ДВС Vivaro, Trafic 1.9 или 2.0 или 2.5 плюсы и минусы каждого.

Добавлю про статистику і поодинокі випадки. На рахунок ЕГР....
Так от при наймі три чоловіка, кияна, яких знаю особисто, користувачі цього форума, нічого не відписались тут про свою проблему...
На рахунок автівок з 2011р.в. За цей місяць. Дві з двох таких автівок, які втрапили до моїх рук. Мають проблему з ДПФ.
Ще один,як на мій погляд, цікавий випадок:
Мова йде про 2,0 2008 р.в.
Людина рік як придбала буса в Луцькі. І звернулась до мене, щоб "прочитав" помилки по кондиціонеру . За рік експлуатаціі діагностика ні разу не робилась.
При огляді вияснилось, що авто переробиш з робота на ручку. Жабка щеплення підкинута. Але дроти від жабки тіліпаються не задіяні.
Далі- Автівка не розкручує, більше чим 3000 обертів.(людина вважала, що так і треба)
Далі- Всі чотири форсунки, прописані по одному коду....
Хто в темі. Той зрозуміє, що було втручання "умєльцами" на програмному рівні.
і в зв"зку "високою" квіліфікацією "спеціалістів", авто в такому стані, та було продане.
А саме цікаве- Власник авто, хлопчина до 30 років, який пересів на трафа з вазівської девятки. Всім задоволений і міняти, нічого не хоче.
От такі дивні події навколо відбуваються. В кожного своя, в кого заангажавона колом спілкування статистика. В кого інша.
До речі. Ситуацію з ЕГР пройшов на свойому досвіді. Чистив його( хоча і не треба було). Проблема в електронній частині. Придбав нового( ще в ті часи коли бакс по 8 був. Зараз він відшитий і лежить благополучно на поличці - http://olx.ua/obyavlenie/egr-trafik-...r-IDhNvS8.html
Звертайтесь кому треба.  - Пост 379979 - Фото 1
shuma34 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору