Тема: Болталка
Перегляд одного допису
Старий 16.06.2016, 12:41 #2
shuma34 shuma34 зараз поза форумом
Заблокирован

Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy

Дописи: 4.607
Вы сказали Спасибо: 1.675
Поблагодарили 4.401 раз(а) в 1.822 сообщениях
Репутація: 1
shuma34 shuma34 зараз поза форумом
Заблокирован

Звідки Ви: Коло Киева. New Petrivtci. State Kalihvorniy

Дописи: 4.607
Вы сказали Спасибо: 1.675
Поблагодарили 4.401 раз(а) в 1.822 сообщениях
Репутація: 1
Типово Re: Болталка

Цитата:
Допис від mishanjka  - Пост 379167 - Фото 1
Та никто не обижает. Просто сложилось такое впечатление что там объеденились 3-5 человек, которые решили заделаться "монополистами" в своих "делах". У них на все вопросы - один ответ, посылают только один к другому, никого стороннего никогда не порекомендуют.... По вопросам диагностики - иди туда, по вопросам запчастей - туда, по вопросам электроники - туда, и всё!!!! Давно наблюдаю за стеной в группе, ниразу еще не посоветовали кого-то стороннего, все только свои... Нехорошо так, и не хочется чтобы у нас так было....
Багато писать не буду.
Просто процитую повідомленн яке з"явилось в мене на днях в лічці.  - Пост 379167 - Фото 2
Цитата:
На рахунок комп діагностики я переконався в відповідальності саме тебе Сергію, і ВТПшним горе діагностам вже не маю бажання звертатися, папіздеть красіво і нізуя не зробить це не про тебе, дякую за допомогу з генератором, вже зробив, ВТПшник ****** був ладен провести діагностику яка нах… нікому не потрібна, лол.Дякую
Про ВТП чіптюнінг і іхню діагностику, дуже багато речей розповідать.
Знатний їхній спєц по встановленню Круізконтролів, який намагався в мене вивідать інформацію. Продовжує витворять чудіса. - Пост 379167 - Фото 3
Ось тут тролю "асів"  - Пост 379167 - Фото 4http://www.renault-club.kiev.ua/foru...post&p=1061284
Трохи зацепив і на бусоводі. https://busovod.ua/showpost.php?p=378874&postcount=61
Ну і . За те що на ВТП, протролив "хвальонних ВТПшних майстрів"-
 - Пост 379167 - Фото 5
shuma34 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору