Перегляд одного допису
Старий 22.03.2016, 21:01 #14
vobos vobos зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина г.Ровно

Дописи: 160
Вы сказали Спасибо: 662
Поблагодарили 475 раз(а) в 107 сообщениях
Репутація: 0
vobos vobos зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина г.Ровно

Дописи: 160
Вы сказали Спасибо: 662
Поблагодарили 475 раз(а) в 107 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Автомобильные аварии .

от навіть не знаю , що це сьогодні більше було аварія чи анекдот...
так ось. сьогодні зранку ,як зазвичай приїхав на роботу , вивантажую бус , через задні двері і тут чую потужний удар спереду.
ну звичайно злегка офігел. обходжу буса і бачу . що форд який приїхав і став попереду мене відкотився в вдарився фаркопом в мій бампер...
хазяїн форда "намалювався " за пару хвилин і як ні в чому не бувало сів за руль і вже хотів рушати, чим викликав мій благодатний гнів.
довелося допомогти йому "затриматися".
ну а далі як в комедії :
дядя обійшов машини і " видав" , мол твій бус ззаді такщо це ти в мене в"їхав ...
в мене аж дух перехопило. на пропозицію викликати даі він спокійно погодився. от тут напевне вперше за декілька років виручив відеорестратор . дайці приїхали подивилися і порадили розійтися по європротоколу. дядько ні в яку- складайте протокол і все . далі приїхав ще й представник його страхової. короче пояснили йому ми всі разом , що простіше нам домовитися на місці.
щоб роз"їхатися мусив піддомкрачувати свого буса , бо фаркоп аж заскочив в бампер.
поїхали на сто . оцінили роботу в 600 грв. дядько правда і тут хотів схітрити , мол в мене з собою лише 300 . а решту потім довезу. не відпустив поки не зайшов всю суму.
ну от так цікаво і плідно пройшов мій день.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2016322084021.jpg
Переглядів: 57
Розмір:  29,3 КБ
ID:	48848   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2016322083711.jpg
Переглядів: 55
Розмір:  58,5 КБ
ID:	48849  

vobos зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору