Цитата:
Допис від DRB
за кордоном
|
нє, ну якщо буде як там то я за...
з того що я знаю (знайома деякий час в Британії прожила, інша давно вже в Франції) - перемальовувати в будь-який колір, вставляти вікна і сидіння в вантажні буси і т.д. і т.п. - скільки душа забажає, хоч через день... але якщо при ТО майстер на СТО подивиться на творіння і за певними вимірами скаже "так нізя"- або знімай і доводь щоб пройшла ТО, або машину можна використовувати тільки в межах приватної території (приміром ферму обїздити чи на автодромі)...
з іншого боку, якщо машина буде хоч стопіцот раз вилизана і як нова канхветка, але інспектуючий майстер знайде приміром тріщину чи корозію рами/несущих конструкцій, несправну чи невідповідну гальмівну систему (двіжки гальма і тд міняй скіки хоч, но якщо в запор приміром втулити двіжку на стопіцот кобил і посилити кузов - рідні тормоза будуть як ромашка носорогу скинутому з бомбардувальника)...
і з приводу "мохнатих лап" при проходженні ТО - "там" якщо працівник за певну суму хрустких папірців закриває очі на причину з якої ТО не може бути пройдено і видає талон ТО, а потім це викривається, то працівника одразу звільнюють, на організацію як мінімум накладають штраф, а швидше й лишають ліцензії на проведення ТО (дебелої частини доходу), а тим часом завершується слідство і екс-працівника садовлять на державне забезпечення з державною охороною... з неможливістю в подальшому займати посади "з будь-якою відповідальністью і дозвільними документами"