Цитата:
Допис від pasha210
А что за соляра сейчас на Воге, по 18.99,кто-то заправлялся?Спрашивал на кассе ,сказали "очищенная". Залил 60л,выкатал и залил у них же обычную по 17.99,разницы никакой не почувствовал.Сложилось впечатление,что они заправляют из одной бочки... 
|
Можу сказати інфу "зі слів"
В солярках і бензинах які йдуть з приставками "плюс, пульс, вентус" додаються деякі присадки.
Я не хімік, не вірю в них але за словами працівників мереж - присадки очисні, хороші.
Але є одне але - якщо Ви на свому авто раніше заправляли паливо без цих присадок то і не треба на нього переходити. Бо (я не спец повторюсь, лише зі слів) вся гадость яка є почне змиватись потрохи і попадати в камери згорання.
Тобто по рекомендації тих же людей - на новому або майже новому авто можна, і будете відчувати ефект, якщо авто не нове і не використовувало ці всі пульси плюси вентуси - ризиковано (і я відгуки на автоуа дивлюсь, схоже так і є - існують відгуки - весь час заливався звичайним, перейшов на .... бла бла і машинка стала тупити).
Хоча більшість відгуків непогані.
Я ж за останній рік проїхав трохи більше 40 000 км, нехай процентів 30 на закордонному паливі, але 70% - лише ВОГ звичайний, не плюс (мережа ця в силу наявності знижок і т.д.)
І міняти його не збираюсь на "плюс" поки бо не бачу сенсу - тяга і витрата пального повністю влаштовує