Перегляд одного допису
Старий 25.10.2015, 08:08 #2680
Alekss II Alekss II зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Харків, Україна

Дописи: 199
Вы сказали Спасибо: 7
Поблагодарили 19 раз(а) в 15 сообщениях
Репутація: 0
Alekss II Alekss II зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Харків, Україна

Дописи: 199
Вы сказали Спасибо: 7
Поблагодарили 19 раз(а) в 15 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Выбор и отзывы Опель Виваро,Рено Трафик

Цитата:
Допис від shuma34  - Пост 344570 - Фото 1
Жах!
 - Пост 344570 - Фото 2
Первий досвід з металгавнучо, в мене був в 2012 році. Нижня подушка двигуна(вісімка). На той час вибор запчастин, на наші бусики, був не такий як зараз. Подушки для двигуна 1,9, були в широкому асортименті. На 2.0. Треба було пошукать...
Дак от. Знайшов я тоді, цю подушку в Одесі. за 25 баксів.( інші бренди, танцювали на той час від 65) Звязався з камрадом з реношного. Попросив заскочить в контору і якщо буде можливість викупити цю подуху. Костя "Стаф" так і зробив. Заскочив, глянув ікупив за свої гроші.
Тим часом, я придбав бокове скло з кватиркою. І зрізав своє глухе. І як раз зявився клубень з Донецьку, якому виявилось потрібне глухе скло, яке я зрізав зі свойого буса.
Так от: Костя з Одеси бере за свої гроші подуху і відпраляє мені. При тому що я ніяких грошей йому не давав. Я тим часом, відпрявляю скло в Донецьк, також без передоплат і інших заморочок. Міша з Донецьку, отримує скло,Костя з Одеси відправляє мені подуху. Я в той час кажу Міші, щоб той перевіг гроші Кості.
Карочє- схема ще та! Але все на довірі і взаєморозумінні. Я скло в Донецьк,Мені подуху з Одеси. Гроші за подуху, з Донецьку в Одесу.
І я виявдяюсь щасливим власником нижньої подушки, по майже шаровій на той час ціні.
Все начеб то гарно. Але та подущка була під маловідомим брендом ( Металгавнучо) Але по дуже привабливій ціні.
Дак от.... Та подуха, на мойому бусі, відходила аж 5 000 км.
З тих пір, я зарікся: "Нічого не купляти із запчастин, для свойого буса, під брендом "МЕТАЛГАВНУЧО"
Удачі Вам з подальшою єксплуатацією з деталями вишеназванного бренду. - Пост 344570 - Фото 3
Тада цепка с не явным пробегом 387 000 самое лучшее ))) а Вы уверены что она там не как выговорите МЕТАЛГАВНУЧО ))
Alekss II зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору