Цитата:
Допис від shuma34
Та ну на!
Якось колупався в носі... Тим часом пив каву... Другою рукою чухав за вухом.
Тут в салон залетіла бджола. І і ні. як нормальні бджолі. ЗалЕтіть і вилЕтіть.
Дак вона. ****** ( цензура згідно з правилами форуму) прицілившись *****( цензура згідно з правилами форуму) чи то в верхню губу****** ( цензура згідно з правилами форуму) чи то в ніс ******* (цензура згідно з правилами форуму). Ввела мене в оману *******( цензура згідно з правилами форуму)
Та і ****** ( цензура згідно з правилами форуму).
! Поки ( цензурив згідно з правилами форуму) то збився з мислі, що хотів розповісти. А ле в наслідок "зальоту бджоли" зламав кришку попільнички. Шо там вже казать про трєщіни на приборкі? 
|
Колись в мене був похожий случай.Їду на Київ,діло було літом ,вікно відкрите і десь за Смілой щьось защекотало шию,глянув в дзеркало ні чого нема,проїзжаю Городище і знов чую що щось лазе,я в дзеркало,а там здоровений шершень з паска безпеки залазить мені під фудболку

,давлю по тормозам,обережне знімаю пасок відкриваю дверці при всьому цьому дивлячись в дзеркало і бачу як він у мене за комірець заліз

,вискакую з машини і дуже бистро скидаю футболку,почав дуже бистро витрушувати,бити об машину і передивлятись де він дівся,все це було по серед дороги в місті біля заправки,після шоку повертаюсь,а на мене дивиться шиномонтажник

і не може поняти який у мене припадок