Цитата:
Допис від димончик
Нежданно - негадано собираю манатки и выдвигаюсь сейчас в сторону Умани, завтра к 7,00 надо быть под Уманью , а точнее в Новоархангельске. Думаю за час-другой справлюсь, а потом планирую посетить и Умань в туристических целях, хоть одним глазком.... Мож с кем встретимся... Маршрут пока в разработке, больше склоняюсь Полтаве и Кировограде.
|
Дмитро. А з ночівлею в Умані? Якщо так. То мабуть готель "Фортеця".
Пиво.... Уманське пиво, якесь цікаве. З солодинкою. На любітєля. Мені наприклад " Копчене" не сподобалось.
Клубні: Ігор 100. Олекса( Михалич, там інколи буває). Сергій 98 (Людина яка наче б то є, але його ніхто не бачив. Може й бачив, але по крайній мірі не я....)
Маршрут: До Черкас зі строни Полтави не знаю... Черкаси-Сміла - йде ремонт. Сміла - Олександрівка- Місцями жах! Від Олександрівки до Кіровограду -зашибісь. Кіровоградська окружна- бажає кращого. Кіровоград-Умань- Хммм. Місцями їхать можна, а місцями аккуратно. Віїжжаєш Черкасську обл. Оппа! Зразу контролюй швидкість. І намагайся прилаштуватись на "хвіст" до місцевих. Чекають сюрпризи в вигляді роздовбанних ям!
Десь приблизно так.
Удачі в дорозі!