Такс... я теж там був.. на баришню не дивився, тому не скажу про неї нічого бо дивною поведінкою привернуло до себе увагу авто, яке за словами власника Шума добре знає

)))
Так що Шума ставлю до відома - що є авто яке має дивний вигляд (антикоровий барашок на арках, здвижку двері які коли зачиняєш - плакати хочеться, коли дивишся при відкритому капоті на двигун коли заводиться - є бажання відійти подалі - і звук і трусить аж страшнувато).
Хоча мінуси компенсуються ціною - за 7000-7200 можна брати кататись але поступово доводити до пуття.
Та й взагалі - все що ми дивились вчора на ринку плюс це авто - я можу сказати одне для тих хто шукає авто зараз:
Якщо бачите машинку з доками на паса в хорошому стані і ціною яка Вам підходить - БЕРІТЬ!
Бо я думав що жах з вибором був рік тому, але то був не жах - жах зараз - купити взагалі нема чого.
Хоча одна автівка на авторинку - ну дуже сподобалась. Пробіг там великий буде (сидіння вдавлене сильно), але по стану - зовні і по роботі двигуна - ПРЄЛЄСТЬ!
треба лише на комп її і на діагностику ходової щоб вже було б бути повністю впевненим