Перегляд одного допису
Старий 18.10.2015, 12:53 #5
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: ищу трафик виваро примастар

Такс... я теж там був.. на баришню не дивився, тому не скажу про неї нічого бо дивною поведінкою привернуло до себе увагу авто, яке за словами власника Шума добре знає  - Пост 342377 - Фото 1)))

Так що Шума ставлю до відома - що є авто яке має дивний вигляд (антикоровий барашок на арках, здвижку двері які коли зачиняєш - плакати хочеться, коли дивишся при відкритому капоті на двигун коли заводиться - є бажання відійти подалі - і звук і трусить аж страшнувато).
Хоча мінуси компенсуються ціною - за 7000-7200 можна брати кататись але поступово доводити до пуття.

Та й взагалі - все що ми дивились вчора на ринку плюс це авто - я можу сказати одне для тих хто шукає авто зараз:

Якщо бачите машинку з доками на паса в хорошому стані і ціною яка Вам підходить - БЕРІТЬ!

Бо я думав що жах з вибором був рік тому, але то був не жах - жах зараз - купити взагалі нема чого.

Хоча одна автівка на авторинку - ну дуже сподобалась. Пробіг там великий буде (сидіння вдавлене сильно), але по стану - зовні і по роботі двигуна - ПРЄЛЄСТЬ!
треба лише на комп її і на діагностику ходової щоб вже було б бути повністю впевненим
DRB зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору