Ну що ж такий впертий.
Візьми постав авто на круїз і поїдь в Одесу.
Візьми постав авто на круїз і поїдь з Одеси в Київ.
Різниця буде ... 0,3 літра на сотню це різниця від того куди вітер, дорога вгору чи вниз.. і т.д... факторів купа...
І от ці от висловлювання з замірами по лампочках і результат різниця незрозуміла... вибачте - смішно.. продовжувати з Вами сперечатись не буду..
До речі якщо до КЛО, ВОГ і ще однієї мережі я маю чи мав якесь відношення в роботі відношення то з ОККО лише як звичайний клієнт.
і до речі стаж в мене 22 роки

цього року (рік ще не пройшов) я вже накатав біля 40 000 км
Єдиний варіант як Ви можете перевірити АЗС
1. приїхали, стали. Пістолет в бак але не пускаєте пістолетчика.
2. оплатили 5 літрів, підходите достаєте порожню каністру (можу дати скористатись) і заливаєте в неї
3. те саме повторюєте на іншій азс яка по вашому нікого не обманює.
4. Приїзджаєте додому і перевіряєте
чому мутити з баком (я і мав і маю деяке відношення до азс, зараз менше але все ж). тому що якщо мутки і є на заправках, то мутки локальні - мережі мутити невігідно - при перевірках проблеми можуть бути. І на деяких азс можуть мати встановлені "жучки" які дозволяють коригувати заправку. Тому необхідно щоб думали що ви заправляєте в бак.
І можу вам сказати - що шанси знайти недолив у Вас нульові майже в крупних мережах АЗС - бо ці мережі самі контролюють свої заправки, пломбуються колонки, проводять акції на кшталт "таємного покупця". У невеликих мережах мутити набагато простіше бо жорсткого контролю нема.
Проведіть такий експеримент - тоді будете говорити про недоливи, а те що Ви пишете - реально те ж що ви на око прикинете - 90 літрів у цистерні чи 91...