|
Местный
|
|
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
|
|
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
|
Re: Расход топлива(большой !).
Якби хто не міряв, чи по лампочці, чи по каністрах, чи від повного баку - але витрата палива цікавить всіх без винятку. І я не вірю виразам типу "а мені по-барабану скільки вона їсть!". Ну, по-перше - це гроші і немаленькі, по-друге - це показник справності авто, його здоров'я, так би мовити, і по-третє - це комфорт їзди на далекі і не дуже відстані, коли просто не треба думати де і що залити у бак. У мене якось з цим не складається від початку користування авто. Віто замінив на "Самурая" з метою зменшити п.1, але як було 10 л, так і залишилось. І коли Віто було всеодно що у бак лити, то зараз - вже ні, таке не проходить. Від заправки, вірніше якості ДП на ній залежать і витрати. ОККО, Shell, Socar, UPG дають приблизно - 10-11 л/100км, TNK, ANP, Avias, KLO, Marshal - 12+/-, інші можуть непрогнозовано дати від 10 до 15. За 4,5 роки зробив висновок - недоливають ВСІ, без винятку(ну менталітет у нас такий), хто більше, хто менше. По лампі заправив 30 л, перша поділка гасне через 70-90 км, дві наступні з інтервалом 98-110 км. І так завжди, за рідким винятком, скільки б не заправив, чи 20 чи 80. Заправляв від повного і до повного, все одно точно не виміряєш, там потягнув у тянучці, там давонув на обгоні до 150, там проти вітру попер і т.ін. Але певну тенденцію і витрати знаю, як і кожен хазяїн своєї машини. Якшо шо, - то всі заправки, до єдиної, з самої першої, ще при покупці, записані у бортовому блокноті, ліньки шукати, але вони є! І я весь цей час хочу і роблю все, щоб мати, хоча б 9 л/100 км в середньому. Інші п.2 і п.3 задовольняють по саме-саме...!!!