Перегляд одного допису
Старий 10.10.2015, 15:09 #89
Bober Bober зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина Кіровоградская обл. м.Бобринець

Вік: 47
Дописи: 1.026
Вы сказали Спасибо: 2.037
Поблагодарили 1.649 раз(а) в 880 сообщениях
Репутація: 0
Bober Bober зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Украина Кіровоградская обл. м.Бобринець

Вік: 47
Дописи: 1.026
Вы сказали Спасибо: 2.037
Поблагодарили 1.649 раз(а) в 880 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: ищу трафик виваро примастар

Цитата:
Допис від Freedom  - Пост 340515 - Фото 1
Bober, зі всім згідний крім

катався я колись в пошуках і собі і друзям і скажу на ринках ціна завищена від 500 до 1000 в порівняні з і-нетом, і вибору аж такого нема навіть в тому самому Луцьку, пару місяців тому собі шукав машин ніби і є, а тої що хочеш нема або ціна космос, або косяки явні,.... так що і вибрати аж особливо нічого нема їздили, шукав знайомому і в луцьк пару разів підряд, і в франківськ і в рівне, а взяли по і-нету в староконстантинові, і це не одинокий випадок,.... і з свого досвіду ні одну машину не купив на базарі, і тільки одну там продав, а так все через інтернет,.... а на ринках зараз чебуречники ходять так ніби в музей прийшли, а продавани ціну луплять више криші, при рівних параматрех в неті 100% дешевше знайти можна, но це моя думка і інфо з моєї практики
На Київськом ринку не був ? Зрівняй ціни.Згоден що добру машину можна знайти і через інтернет,але можна багато вивезти грошей,все залежить від того на яку суму шукаєш,а коли на останні ой як душа шкрибе коли декілька разів в холосту витратився.

Востаннє редагував Bober: 10.10.2015 о 15:16.
Bober зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору