Вставлю свої 5 копійок, з вашого дозволу, шановне товариство.
Трошки більше місяця ганяю свого Трафіка, ганяю в прямому сенсі - з моменту придбання намотав 13 тисяч км. Так от: визначився для себе і заливаю виключно ОККО-вске ДП.
Коли брав машинку горіла лампочка, перша заправка була на ВОГ - залив мустанг, небагато - 30 літрів. По дорозі через кілометрів 250 побачив "Маркет" (червона така, Мукачівська). Батько заправляється виключно на цих заправках, вже пройшов на їхньому ДП більше 300 тисяч км - 186 на Логані, і 120 на Дастері.
На Маркеті залився до повного. Контрольна заправка через 1200км (з них десь 250 по місту решта траса) показала розхід 8.2.
Далі спалив пару баків ОККО-вського ДП - розхід, в залежності від загрузки і швидкості був 6.8 - 7.6.
Недавно біля Вінниці побачив "Маркет" - вирішив знову спробувати. Залився до повного - 78 л по 16.20грн (акція). Лив євро. Через десяток кілометрів відчув, що машину ніби за хвіст тримають. Спалив бак в основному по трасі. Контрольна заправка і розхід 7.9.
Знову заливаюся на ОККО - машина полетіла.
Після заправки останньої на "М-ці" міняв паливний фільтр - там все чистенько і класно.
Для себе зробив висновок - не може бути супер-товар дешевшим за якісний аналог.

Батько й далі заправляється виключно на "М-ці", я - на ОККО.
Не піарю цей бренд - написав те, що перевірив сам. Якщо хтось підскаже щось краще, але з власного досвіду - буду тільки вдячний.
Вибачте за багато букв - такий вже я скурпульозний