Цитата:
Допис від Oleggnat
Почитав форумы я понял что можно заглушить ЕГР и особо не переживать по этому поводу.
|
Не зовсім уважно читав. Це мало відношення до зовсім іншого двигуна F9Q хоча там також є свої нюанси, які потрібно враховувати.
Цитата:
Допис від Oleggnat
В общем что я сделал. Я снял фишку (разъем) с проводами с егра и так в течении года ездил с высветевшейся ошибкой на приборке. Отездив более 15000 т.км проблем не было, но вот месяц назад, поехав на море, я услышал подозрительный шипящий звук из под
|
На двигунці M9R в такому випадку, зазвичай авто виходить в "аварійний режим" і машинка не іде як потрібно.
Висновок:Можливо . Наголошую
Можливо З самого початку експлуатації автівки Тобою, вже були якісь проблеми, але Ти це сприйняв як належне.
Цитата:
Допис від Oleggnat
я услышал подозрительный шипящий звук из под капота, который очень сильно слышно сидя в кабине.
|
З таким я також стикався. Але цей"симптом" не міг не відобразитись на динаміці автівки. Хіба що до того, вже були"навішанні" інші недоліки.
Виходячи з цього і роблю висновок. Що автівка в запущенному стані, і поптребує уваги.
До речі. Якщо будеш слідкувать за темою:
https://busovod.ua/showthread.php?t=11682
Та інколи зявлятись там. То це допоможе в вирішенні багатьох питань, повязаннах з ремонтом, експлуатацією, ну і взагалі зі спілкуванням з буснародом.