Перегляд одного допису
Старий 14.07.2015, 15:49 #36
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
DRB DRB зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 1.568
Вы сказали Спасибо: 21
Поблагодарили 1.478 раз(а) в 539 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Куплю Бус для себя

По ціні.
На той момент коли я брав буса - буси для перекупів брат ганяв десь в ту ж ціну, або навіть дешевше. Показував він мені стан їх "там".. це кошмар.
Тут їх марафетять, переганяють через Бердичів і на ринок.
Мені мій бус коштував "там" десь на 600 євро дорожче ніж він гнав сюди інші.
Причина - 112 000 пробіг. Реальний.

Тут до речі зараз Ви також может езнайти хорошо буса, реально, але... дивіться щоб не попасти на перекупів яки понаганяли хламу.

Свої буси зараз часто народ продає, гроші треба. Тому реально можете щось і знайти. Бажано просто дивитись всередину - приїдете на зустріч - нехай Вам покажуть те що люди роблять самі, або під контролем, і хай покажуть ті хто має бердичівський варіант. Дехто його переробляє, дехто залишає як є...
Дехто взагалі маньячить - але має ідеал (vitos_svp) - але такі буси дешево не продаються.

Добавлено через 16 минут
І ще - не беріть без кондиціонера авто. при наших температурах, якщо брати собі а не для роботи, то кондиціонер мусить бути.

І якщо при продавці кажуть - а.. не працює - заправити треба - не вірте - ціна питання може бути дуже висока (я трубку продавав недавно свю стару - так виявилось що деколи трубки бувають просто обрізані! Був пробитий радіатор кондиціонера - і щоб його зняти - взяли обрізали резинову частину трубки - варвари  - Пост 328179 - Фото 1 )

Востаннє редагував DRB: 14.07.2015 о 16:05. Причина: Добавлено сообщение
DRB зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору