Так тут нічого особливого нема для таких угонщиків.
Глушилка купується без проблем - копійки коштує.
живлення на бензонасос - без проблем і самі можете
ну а комп на розборках купа продається...
Якраз в бугатті там і є додаткові пристрої, там треба спеца. а в нас нажаль все просто.
Я бачу самий простий і самий дієвий варіант захисту від угону буса - розрв електромережі з імобілайзером якимось (сіли в авто - і живлення на свічки подається. Відійшли з авто (або вас викинули - імобілайзер десь в кармані) - і живлення переривається авто глохне. Тут вже простіше втекти буде угонщику ніж розбиратись.
А якщо захист від вандалів злодіїв і наркоманів... щоб з авто не крали речі - то найкраще - речей не залишати.
Якщо Ви живете вище 1 поверху - розбити вікно і витащити з авто все - раз плюнути.
Хіба що плівка (дарма так скептично дивитесь на неї). Я коли розбивав вікно - один раз в чужому авто один раз в свому (Зараз фото знайду не смійтесь, в обох випадках просто забули ключі) то скло просто на плівці тонувальні й не розліталось - це і дасть додатковий час для того щоб Ви встигли спуститись вниз до авто. (ну або мати вдома зброю як мій дядько мисливесь. Коли сигналка спрацювала - увімкнув прожектор, який стояв закріплений на перилах балкону, направлений на авто і вистріл в повітря).
От фото - сокирою лупили дуже довго - не розбивалось, а потім лише тріснуло, прийшлось ще ковирятись щоб руки не порізати
https://goo.gl/photos/b1XQufxFJumf3pY76