Цитата:
Допис від MasikS
Повністю згоден, але до перших не підходять великі ковпаки, не співпадає розміщення штуцера, відносно отворів під болти.
Мої не гнуті, не катані, зі штуцерами та золотниками, мають точно такий стан. Ціна на них завжди була така, як в цій об'яві.
http://chernigov.chn.olx.ua/obyavlen...tml#3ef48d0aaf
В якості скидки відправлю за свій рахунок.
|
Ну этих ньюансов я не знал,думал,что они абсолютно идентичны.А цена и правда на диск была 50 уе.,на разборке же ,тоже покупают автивки в $.Я свой лишний комплект продал за 1400 грн,но это было ещё по курсу 8-10.
Добавлено через 3 минуты
Цитата:
Допис від wasya
дякую..у нас на авторинку,їх також багато по такій ціні..неділю назад був так були,зі слів продавця, нові зовсім по 50 евро/шт...але і знайшов б/у по 600грн./шт...
ИМХО.за 200$ за них би не дав, при такому курсі: по 350$ є багато на ринку цікавих литих б/у,а це вже зовсім інший вигляд...
можливо вони стільки і коштують,але чисто психологічно, таку суму (5000грн.) віддати за звичайні 16" залізяки,коли тільки недавно,для своєї жоповозки купляв 15" по 100-150грн./шт.
|
На драйве, месяц назад, человек продавал диски, комплект чёрных 1000 или 1200 грн просил,если бы раньше вы обратились...