Перегляд одного допису
Старий 13.03.2015, 12:19 #10
Леон Леон зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Б.Церковь. Киевская обл.

Дописи: 2
Вы сказали Спасибо: 9
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Репутація: 0
Леон Леон зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Б.Церковь. Киевская обл.

Дописи: 2
Вы сказали Спасибо: 9
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Обмен :Виваро,Трафик-на что?

Всім доброго дня. Тема актуальна. У мене Vivaro 2.0, 84квт, 09-го року. Робот, круїз. Вже 1,5 роки. Раніше був Т-4 3,5 роки. Машина пасажир, для роботи. Щодня з бригадою їзжу на роботу: Б.Церква- Київ- Б.Церква. Грубо, це щодня каністра. При цих цінах вже не рентабельно. Сидимо вдома. Якщо поміняти на "Sceniс" 1,5 7-місний, вкладався б 14 літрів. Це 150гр. економії щодня. Але нічого про цей а/м не знаю. Чи витримає він такі нагрузки? Чи не відваляться ті задні два сидіння? (якось тендітно виглядають)...Багато питань. А мій "Vivaro" технічно доглянутий, надійний. Але, чи зможу я і надалі приділяти йому увагу? Без роботи, навряд чи. Тут, до речі, земляк Olexa в одій із тем писав, що 2.0 не можна порівнювати з 2.5. Мабуть, що так. Але я б з задоволенням "махнувся" з земляком для того, щоб відчути різницю. Бо якось підвозив "грача" з Києва, то вже в Б.Церкві він сказав, що в нього був 2,5, але такої динаміки, як у мене з роботом на круїзі не було. Але це лірика. Суть в тому, що машини у нас класні, а життя хр..ве.https://busovod.ua/images/smilies/beeee.gif
Леон зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору