Перегляд одного допису
Старий 29.12.2014, 10:57 #28
CIGAN CIGAN зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Буча

Дописи: 246
Вы сказали Спасибо: 370
Поблагодарили 422 раз(а) в 192 сообщениях
Репутація: 0
CIGAN CIGAN зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Буча

Дописи: 246
Вы сказали Спасибо: 370
Поблагодарили 422 раз(а) в 192 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: ОСТОРОЖНО РАЗВОД!!!

ПОДАРУНОК ПІД НОВИЙ РІК 12,5 млн $!!!  - Пост 289001 - Фото 1 Відкрию СТО
Отримав на електронку, переведено в гуглі, десь читав що чоловік якийсь навіть їздив в Африку. Якийсь розвод. точної схеми не пам'ятаю. Але там щось треба оплатити...

Привіт, Дорога,

Привітання до вас і вашої сім'ї. Прохання прийняти мої щирі вибачення, якщо мій E-mail Повідомлення не відповідає свій бізнес або особиста етика, у мене є особлива причина, чому я вирішив зв'язатися з вами через терміновість цього питання, але перш, виконайте моє прохання, я хотів би представити мій сам. Я, я Mr.BASTIEN RAFIOU салямі, практикуючого юриста по професії з більш ніж 18-річним досвідом. З милості Божої, я був юридичним радником кінці Engr: Майкл, громадянин вашої країни, який раніше працював в якості директора з патрульних всього Бенін, на 31 липня 2010 мій клієнт і його родина були залучені в автомобілі аварія, на жаль, втратили свої життя, мій клієнт мав рахунок на суму близько $ 12,5 млн (дванадцять мільйонів п'ятсот тисяч Єдиного державного доларів) на зберігання в банк тут, в Республіці Бенін.

Тепер банк видав мені повідомлення, щоб забезпечити найближчих родичів або мав приводу не confiscated.Since мій покійний клієнт більше не існуючих тепер відносні, будь ласка, мій дорогий я прошу вашої згоди вам уявити, в банк як найближчих родичів померлого в вас також є ж прізвище з ним, з тим щоб банк перераховує свою ліву фонд на суму близько $ 12,5 млн на ваш рахунок; то ми можемо поділити гроші 50% для мене і 50% для вас. Я гарантую, що це буде здійснюватися в рамках законного механізму, який захистить вас від будь-яких порушень закону. Так що якщо ви зацікавлені в цій угоді і хочуть, щоб допомогти мені.

Висловити інтерес, надаючи інформацію нижче:

Ваше ім'я та прізвище ................
Приватний адресу електронної .................
НОМЕР ТЕЛЕФОНУ ..................
ВАШ ВІК ......................
ПРОФЕСІЯ ....................
АДРЕСА / КРАЇНА ...............

Після отримання інформації, то я дам вам більш детальну інформацію про угоду надалі. Pls люб'язно відправити його на мій приватний адресу електронної пошти ... (office.brsalami@yandex.com), так що я пошлю більше деталей до вас про те, як ми повинні працювати разом для передачі в вашому профілі.

З повагою,
Адвокат Бастьєн Rafiou Салямі
Радник У Законі
Сулуреле 01 BP 101, Бенін Республіка
Тел: + 229-68990512
Email: office.brsalami@yandex.com

Спасибі і Бог благословить вас
CIGAN зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору