Всі ці "кубики, рисочки", звісно річ зручна, але я б не радив на них покладатись. Я себе якось впевненіше почуваю, коли раз на десь тисячу пробігу смикаю за ручку, піднімаю кришку капота і на власні очі перевіряю рівні всіх технічних рідин.
Якось давно у мене сталась "дурна" ситуація з датчиком рівня палива (на Ланосі). В вечорі поставив машину на стоянку, зранку прийшов, а вона не заводиться. Стартер крутить, на датчику десь чверть баку. Поліз до паливного фільтра - в магістралі нема бензину. Думаю, невже накрився насос? Поліз до баку, витягнув насос, а бак практично сухий, тупо закінчився бензин. Якось там завис той поплавок датчика рівня палива. Добре, що прямо поряд з стоянкою заправка, прогулявся з каністрою, залив, завів, поїхав.
До речі, помітив і на своїй "Бджілці", коли трохи постоїть машина навкіс правою стороною на високій брівці, починає "брехати" датчик рівня палива десь на 2 поділки, потім, як поїздити, але не відразу, десь за якийсь час, повертаються літри, "що пропали", наче дозаправився

.
Щуп і очі набагато надійніші, як на мене.