Перегляд одного допису
Старий 01.02.2009, 17:06 #23
asm02 asm02 зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Украина Львов

Вік: 50
Дописи: 0
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Репутація: 0
asm02 asm02 зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Украина Львов

Вік: 50
Дописи: 0
Вы сказали Спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Репутація: 0
Типово Соляра.

Панове !!!

Відносно якості нашої солярки можу розказати страшну історію.
В березні 2008 року купив собі 1,5 DCI Рено канго 2005 р.в., з пробігом 54 т.км зза кордону. Розхід пального вражав на 20 л 350-370 км. Але ціна на дизель почала рости...., і я як справжній укріїнець вирішив з"економити пару грн купивши лівоватої солярки (а конкретно в трактористів солярка з ОККО). 500 км все Ок.... І раптом засвітилося Stop, servise, check ingine. Мотор заводисся тільки з буксира. На СТО дизелісти обнадіяли - готуйся до заміни форсунок (а в гіршому випадку насоса і розподілювача тиску). Наша біда втому, що на Україні (принаймі на заході) жодне СТО не ремонтує нових дизелів.... Після місяця роздумів зняв форсунки, відвіз в Польщу, на фірмовій станції на Delphi-вському стенді форсунки протестили і відреставрували. Ціна питання 850 американських грн + робота позаміні. Після даного трафунку заправляюся соляркою виключно на АЗС ВОГ + постійно додаю очищаючу присадку до пального. Відносно відстоювання і фільтрування соляри можу сказати тільки одне - ЦЕ НІЯКОГО ЕФЕКТУ НЕ ДАЄ. В баці а\м є відстойник, і кожен дизельний а\м обладнаний фільтром тонкої очистки пального, де і залишаються всі механічні забруднюючі речовини. Наша соляра немає достатньої якості по своєму хімічному складу. ТОМУ ВИХІД З ДАНОЇ СИТУАЦІЇ НАСТУПНИЙ : або їздити на простих дизелях, або не викабелюватися і їздити на бензині...

Аріва
asm02 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору