Перегляд одного допису
Старий 26.11.2014, 12:35 #364
rivo rivo зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 184
Вы сказали Спасибо: 15
Поблагодарили 82 раз(а) в 41 сообщениях
Репутація: 0
rivo rivo зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Киев

Дописи: 184
Вы сказали Спасибо: 15
Поблагодарили 82 раз(а) в 41 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Трафик с роботизированной коробкой , отзывы

Цитата:
Допис від vogurko  - Пост 281644 - Фото 1
це і є бачок для масла ельф, але якщо немає проблем з кпп я б не радив туди лізти хіба що перевірити масло чи є в бачку і чи немає підтікань

Добавлено через 4 минуты

фото не має, але чув що таке роблять
Нет, то все таки бачок дот4.

Добавлено через 4 минуты
Цитата:
Допис від Ярек  - Пост 281644 - Фото 2
Вітаю всіх бусоводів! - Пост 281644 - Фото 3 Недавно став власником опель віваро 2.5 з роботизованою коробкою.При виборі цієї машинки,мене все абсолютно влаштовувало-і стан,і двигун,і ціна...Лише виникали сумніви по подальшій експлуатації коробки.Зараз вона (і двигун) працюють ідеально.Але хотілось,щоб це задоволення продовжилось на довше...тому вирішено провести профілактику коробки.З маслом Elf speedmatic вроді все зрозуміло.Цікавить інше:
 - Пост 281644 - Фото 4
я так розумію,що це бачок з DOT-4 від робочого циліндра зчеплення?як правильно її поміняти і прокачати після цього зчеплення? І чи треба проводити адаптацію?

вибачаюсь,якщо провтикав цю процедуру в попередніх повідомленнях - Пост 281644 - Фото 5
Все правильно , то бачок дот4, заливаешь пол бачка, а потом шприцом через пиптик внизу выдавливаешь воздух. После этого по книге делается компьтерная прокачка для удаления мельчайших пузырьков воздуха, и адаптацию тоже бы необходимо сделать.

Востаннє редагував rivo: 26.11.2014 о 12:39. Причина: Добавлено сообщение
rivo зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору