Цитата:
Допис від ВОЛЬДЕМАР
От я і познайомився з Віталіком, ака vitos_svp, приємно поспілкувались, за склянкою кави. Зараз в поїзді, який везе його додому. Ну і хфотка.

Звиняйте за якість, фото з телефона, і зроблене чиєюсь пьяною рукою.
|
До Хрякова доїхав без пригод!
Трошки з п'ять годин попью чаю і о 9-10 сідаю на електричку до Запоріжжя. Ввечері буду вдома.
З Володимиром зустрічалися на бігу біля поїзда на Сімферопіль, хотів сісти без квитка, бо з Москви квитків вчора у Харківському напрямку не було зовсім. Провідник заломив 10 000 руб. до Запоріжжя, послав їх, хотіли десятку не заробили і п'ятірки. Потяг поїхав, а ми пішли кави попити, поки Володя заварював каву я збігав до автомата який квитками торгує і о чудо-з'явився у продажу один квиток, якій я і купив. В нас з'явилася година для спокійного спілкування якою ми і скористалися, та сфоткалися біля потяга Москва- Константинівка.
Добавлено через 8 минут
Цитата:
Допис від ВОЛЬДЕМАР
Стас, а Ми і ніхто і не ховаєм того. що народилися Українцями. Ба, ще й до того, ми сьогодні з Віталіком на Курському в кафешці, спілкувалися Українською мовою, і Ти б подивився скільки зацікавлених очей на нас з сторони подивлялися. І як я бачив, то дійсно з цікавістю.
|
А я думав то ти дівчат на Курському розглядав, які нами цікавились. Сидів до них спиною все пропустив.

Кажуть діти , від українців гарні получаються бо генофонд слов'янський не підпорчений.
В РФ згідно опитування 90% жінок і 70% чоловіків хотять дитину від - путинх.