|
Новичок
|
|
Звідки Ви: Киев
Вік: 36
Дописи: 10
Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
|
Новичок
Звідки Ви: Киев
Вік: 36
Дописи: 10
Вы сказали Спасибо: 8
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
|
Re: Музыка на трафик/виваро
Доброго вечора! Прошу допомоги. Купив Трафік 2008 року з магнітолою кенвуд (не штатна). Окремо купив штатну магнітолу та інформаційне табло (в мене його не було - була поличка для дрібниць). І стикнувся з проблемою їх підключення.
З шахти були рідні шлейфи 1 на 8 контактів (це як я зрозумів на динаміки) 1 на 5 контактів (це плюс , 0 ну все що звязане з живленням, і 1 маленьки жовтий шлейф (кількість контактів не памятаю мабудь 6). Це все я підключив до магнітоли. А шлефа до інформаційного табло я не знайшов. В сліпому режимі я розблокував магнітолу грає все чудово, але підрулювий джостик не перимикає гучність, гфилі фм і т.д (підсвітка магнітоли блимає на нажимання на джостику але не реагує).
Питання в мене наступні?
- шлейф для підключення до інформаційного табло має йти з авто (з тією косою дротів що до магнітоли) чи окремо він приєднується від магнітоли до табло.
- якщо я не правильно підключив, то поясність що саме.
- чому не реагує джостік підрульовий? (можливо в комплектації авто воно передбаченна а функцйіонал ні?)
Інформаційне табло з одним розємом.
П.С. Прошу не критикувати і не давати відповіді типу "Google допоможе" або "на форумі писали вже багато про це". Якщо знаєте відповідь, то будь ласка дайти її мені. Якщо я вже написав пост на форумі значить не знайшов а ні в Гуглі а ні на форумі. (якщо погано шукав, то це мої проблеми))).
Чекаю відповіді, наперед вдячний.
|