Цитата:
Допис від olexa
а дизайн на вашу фантазію і гроші.
|
не знаю як Бердичів шиє, у нас також багато подібних "цехів" є,-приїзжаєш,забирають бус,тобі пропонують піти в сучасний бар з кондиціонером ,плазми,вай фай..итд,пригощають кавою,напитками,сидиш чекаєш поки роблять твоє авто..там тільки 2 передні вікна врізав для документів,в липні вийшло 1120грн. з роботою..але після роботи ці самі працівники вже працюють в своїх приватних гаражах на себе,самі тихенько запропонували мені свої послуги..-вже на "гаражах" обшили повністю салон і врізали ще 2 задні вікна,-заплатив 3,5 тис.грн.,інші "гаражні" майстри без задніх вікон таку суму називали,але знайшов дешевших,все залежить наскільки ім гроші потрібні в даний момент і чи є клієнти,конкуренція...досить якісно все зробили,зранку віддав,на другий день вечером пригнали додому...все з "зекономлених" матеріалів робили

..а в фірмовому цеху захотіли за все 1000-1200 $..ще докупив на авторинку середній ряд сидінь-трансформерів вже з кріпленням до підлоги за 1000грн.,..підлогу обшили окремо,купив оригінальну за 400грн.(в мене не було),наклеїли ковролін і прикрутили сидіння за 280грн. з моїм матеріалом. шумку не робив,сказали щоб більш-меньш якісно було і якийсь ефект був треба мінімум 1500грн.,а так це все "розвод" на гроші...мені нормально,нічого "не шумить",їздив за кордон 1,5тис.км туда і 2 тис.км звідти,ніяких напрягів по шуму і гулу не замітив.