|
Местный
|
|
Звідки Ви: Украина г.Ровно
Дописи: 160
Вы сказали Спасибо: 662
Поблагодарили 475 раз(а) в 107 сообщениях
|
|
Местный
Звідки Ви: Украина г.Ровно
Дописи: 160
Вы сказали Спасибо: 662
Поблагодарили 475 раз(а) в 107 сообщениях
|
Re: Где отдохнуть ? Фото, видео поездки.
Добрий вечір шановні Бусоводи .
хочу поділитися з вами враженнями та емоціями від своєї поїздки до болгарії 14.06-25.06.14р
м.обзор
замовляв тур в агенстві заздалегідь, тому ціна приємно порадувала 11 ночей в 4* готелі на двох дорослих і двох дітей обійшлося в 830 євро ( проїзд, проживання, трансфер, страхування) + 70 євро візи.
про дороги на україні розповідати не буду їх просто немає є напрямки.
кордон : приїхали близько 20-00 і простояли близько 6 годин , в румун трохи скоріше десь хвилин 40.
ну а далі як в страшному кіно, ледь відїхали від кордону км 30 потрапляємо в дтп -збиваємо коня. автобус розбитий , кінь трохи мертвий , народ в шоці правда дякувати всі живі та здорові
ну і як наслідок ми 12 годин серед поля чекали поки нам пришлють інший автобус.зразу відчулась вся турбота нашої тур агенції, та про неї пізніше.
десь близько 15-00 ми нарешті дочекалися автобуса і злі та втомлені продовжили подорож . в результаті ми змарнували майже день відпочинку.
готель :
ну хоть тут повезло. замовлені двохкімнатні апартаменти дуже зручні, чисто , рушників- ну дуже багато( заміна щодня) , постіль - заміна раз в 3 дні, прибирання в номері щодня, інтернет безкоштовно, два басейни- дитячий та для дорослих . кожного дня з дітьми працюють аніматори.
загалом дуже задоволені. харчувалися самі, дещо готували а в основному ходили в місцеві ресторанчики . болгарська кухня - смакота, порції - раджу брати одну на двох бо часом доходить до абсурду : ..." і з*їсти неможу і не з*їсти не можу...".ціни не скажу що дешево , хороша вечеря на 4 обходилася близько 60 левів це десь 30 євро.
звичайно можна пообідати і дешевше взявши комплексний обід - близько 7 левів( 4 євро) ну але хотілося чогось незвичного і смачненького.
пляж :
пляжі чисті, не перегородженні як в криму колючим дротом. вони загально доступні .
мова:
без проблем всі болгари розуміють російську
дорога до дому :
приходимо на рецепшен, чекаємо на автобус , дзвінок телефона на рецепшені кличуть мене. українське консульство повідомляє нас , що наш туроператор iltour банкрот і нас нікому забрати .
дружина в легкій істериці , чужа країна , двоє дітей і мінімум коштів.
дякувати нашому консульству в болгарії , вони за свій кошт наймають автобус і намагаються вивезти своїх громадян до україни.
сідаємо в автобус і їдемо до дому. алілуя.
ну і резюме моєї подорожі:
на наступний рік однозначно болгарія
поїду своїм авто
гуляли з дружиною містом, як і в кожному курортному містечку є приватні невеличкі готелі. пройшлися, оглянули декілька. знайшли пристойний варіант . ціна майже вдвічі нижча . умови гарні. взяли у власника координати. можливо кого зацікавить - поділюся.
Востаннє редагував vobos: 01.07.2014 о 10:16.
|