Перегляд одного допису
Старий 17.03.2014, 20:43 #17
Sustanon_250 Sustanon_250 зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Тернопіль

Дописи: 263
Вы сказали Спасибо: 112
Поблагодарили 43 раз(а) в 27 сообщениях
Репутація: 0
Sustanon_250 Sustanon_250 зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Тернопіль

Дописи: 263
Вы сказали Спасибо: 112
Поблагодарили 43 раз(а) в 27 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Версія з правим рулем

В мене також ірландський трафік. але управління склопідйомниками було переставлено.Фари звичайно ,в ідеалі краще поміняти,але я перекрутив лампочки (знайшов десь в неті спосіб) і фари стали світити реально як европейські.Там треба на самій лампочці обрізати вусики ,які фіксують положення лампи в фарі. тоді просто повертаеш лампу по своїй осі ,буквально на 15 градусів.
краще це робити перед стіною. тоді просто зажимаеш фіксатор і він прекрасно тримае лампочку в тому положенні.я навіть просив друга ,щоб він проїхав проти мене і подивився чи не сліпить і о чудо )).
В мене грузовичок ,потрібен був для роботи. так що бокова вигрузка з лівого боку в багатьох випадках навіть зручніша. А ще спочатку не міг поняти чому не реагуе ремінь безпеки. тобто пристібаю свій ремінь ,а на приборці світить не пристібнутий. тоді попробував втикнув пасажирський ремінь і потухло )).А так хороший автомобіль пока не шкодую що взяв.
доречі ,а двірники в тебе правильно поставлені? лягають в право ,піднімаются вліво?
Sustanon_250 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору