Цитата:
Допис від Horton
о руках в мазуте отношусь слегка пренебрежительно
|
Абсолютно згоден. Саша, знаючи тебе вірю, що не їздив замурзаним. Це, швидше, спосіб життя ніж професійні негаразди.
Цитата:
Допис від SERIY VOLK
ты меня обидеть хочеш ?
|
Вовк, шось я помітив, - ти якийсь дуже "обидчевий", то по правилам форуму, то по чистоті рук. Скажу так, я не знаю тебе особисто, але фотки з суден мені сподобались, навіть позаздрив трохи. А от все інше, це про писанину...

Я, сам, за кермом трака не сидів, не давали, хоч і рвався спробувати, однак км з 200 000 поруч був. Так от, до водіїв таких авто відношусь реально так: брудний і неохайний - це неуч і тормоз, а чистенький - це спец і водій з великої літери. Я бачив роботу багатьох дальнобоїв, їздив з ним, і зробив висновок - тільки той хто не впевнеий у собі і своєму авто - завжди у мазуті, а той, хто на своєму місці - у галстуці і білій сорочці. І, хоч умри, мені не доведеш іншого! Проїздив на Рено Р340 збоку з водієм-замазурою 1 класу, як він з гордістю себе називав, 120 т.км, так жодної поїздки не було без поломки і багатогодинних ремонтів. І також з водієм-самоучкою на МАЗ-500 бочка 7700л, у білій футболці - 80 т.км без ремонтів. Ну не ламався МАЗ у рейсах на відміну від Рено. От чому так?