Цитата:
Допис від Dimonmoz
от чиповки или от старости никто уже не скажет...
|
Цитата:
Допис від Dimonmoz
Может я в чем не прав - поправляйте.
|
Не думаю, щоб від підвищення тиску, він там не такий щоб аж гуму рвати. Так що оце і є оте моє "трохи" чи ваше "чуть-чуть".
Цитата:
Допис від Dimonmoz
не шибко набирала обороты
|
Цитата:
Допис від Dimonmoz
после чиповки она издав небольшую и коротку детонацию набирает обороты, что дурная
|
Такі перевантаження закладені у програму ЕБУ авто, правда, через несправну "прокладку". Тобто таке може бути і при різкому тиску на гашетку на низькій передачі та ін. Коли у ЕБУ ніхто не ліз - всі нюанси керування узгоджені між собою і не дають можливості приладам і механізмам вийти за межі "дозволу" мізків. А от коли "мізки" чіпнуті, тобто обмануті, от тоді і крутиться за межі дозволеного поки не гавкне, тобто зламається.
Додам, сьогодні заправився на ANP і проїхався з Умані до Білої Церкви, так спалив 10 л на 101 км, і це при швидкості 130-150 км/год ну так погрався трохи під настрій. А коли повільніше їду - то палиться більше. І ще помітив, - Траф короткий 1,9/100 порожній зі швидкості 130 км/год, на якій мене обігнав, дещо здав на невеликому але затяжному підйомі, тоді як мій 2,5, навпаки наддав ходу.