Перегляд одного допису
Старий 10.01.2014, 08:15 #26
Вітал Вітал зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: П'ятихатки, Дніпропетровщина

Дописи: 63
Вы сказали Спасибо: 153
Поблагодарили 62 раз(а) в 25 сообщениях
Репутація: 0
Вітал Вітал зараз поза форумом
Пользователь

Звідки Ви: П'ятихатки, Дніпропетровщина

Дописи: 63
Вы сказали Спасибо: 153
Поблагодарили 62 раз(а) в 25 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: кхм... Іздрасьтє! Новенький я тут... Давайте знайомитись...

Вже три місяці я "трафіковод"! Можна зробити перші висновки.
Відразу найголовніше - не пошкодував, що купив Трафік. Хоча до нього був мерс Е-шка в 124 кузові, але різниця в комфорті невелика. Машина їде! На трасі їду 120-130 з задоволенням і навіть на дорозі між селами 110-120. Помітив, що за кермо сідаю з радістю і поїздка не "в напряг".
Завдяки документам, що залишились з Британії і від перегону машини в Україну, інтернету та допомозі форумчан практично повністю встановив історію мого Трафіка. Історія хороша. Відповідно і тех. стан (тьху-тьху-тьху) начеб-то хороший.
Велика місткість салону виручала вже не раз, але масу велику ще не вкидав.
З ТО зробив заміну розхідників, ремнів, поміняв резину... До тріснутої лобовухи руки не дійшли.
Витрата пального радує - в порівнянні з моїм колишнім 2-літровим бензиновим мерсом різниця по місту літра 2,5 на користь буса.
Тепер про мінуси. Вони пов'язані з переробкою британця. Про ближнє світло я вже писав. А ще купа боків з електрикою - подушка безпеки відключена і, відповідно, відключено на приборці "serv"; музика на кермі відключена, з підсвіткою приборки не все гаразд, рециркуляція повітря в салоні не працює. Коротше, переробляли "як у нас". Так, що планую їхати до електрика.
І ще в планах є зробити речові ящики під задніми сидіннями (шухлядки). Може в кого є досвід, поділіться. Але це, мабуть, як зберусь робить, винесу в окрему тему...