Перегляд одного допису
Старий 21.09.2013, 10:02 #42
Ключик Ключик зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Умань (Україна)

Дописи: 1.133
Вы сказали Спасибо: 3.906
Поблагодарили 997 раз(а) в 584 сообщениях
Репутація: 0
Ключик Ключик зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Умань (Україна)

Дописи: 1.133
Вы сказали Спасибо: 3.906
Поблагодарили 997 раз(а) в 584 сообщениях
Репутація: 0
Типово Re: Устройства для экономии топлива

А я рахую, що не заважайте технеці працювати. Якщо якісь проблеми по розходу, з тягою - то потрібно знайти нормального майстра (по паливній апаратурі), щоб той подивився і зробив правильну діагностику, а якщо проблема не впаливній системі то дивитись вже до двигуна (компресія теж на це все впливає), електрики. На це все можна затратити менше грошейи і нервів, ніж на всі інші приблуди (прошивки і так далі). В мене теж був вибір зняти свої форсунки і відправити, Ромі в Переяслав- Хмельницьк (зекономити можна було 500грн), але вже зекономив, поїхав в Білу церкву (вул. Таращанська) до криворуких майстрів, які 20тис.км назад робили першу форсунку від ГРМ (переливала в обратку) - гідроплотність вони мені зробили, але форсунку не відрегулювали на стенді (це все виявив Роман) і я попав на мультиплікатор - 500грн, розпилювач як цокотів так все і залишилось (вони навіть не витягували всі інші форсунки) і цокіт розпилювача, і трахторна робота двигуна - це і була причина поїхати до Романа. Після ремонту (заміна 4 розпилювачів і 1 мультиплікатора) динаміка бомба, розхід впав 100%, але не можу впевнено сказати на скільки (буде ясно через пару днів), а як зараз муркоче двигун, щоб він так ще 1000000км пропрацював.

Кожен зможе образити бандерівця. Але не кожен встигне вибачитися...
...
Ключик зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору