Перегляд одного допису
Старий 21.02.2013, 18:58 #13
ВОЛЬДЕМАР ВОЛЬДЕМАР зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: УКРАЇНА.ЛЬВІВ-МИКОЛАЇВ.

Авто: VIVARO L2H1/"ЧОРНО-БІЛИЙ" 1.9dti 101 породиста коняка.

Вік: 43
Дописи: 1.392
Вы сказали Спасибо: 7.371
Поблагодарили 3.061 раз(а) в 1.116 сообщениях
Репутація: 2
ВОЛЬДЕМАР ВОЛЬДЕМАР зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: УКРАЇНА.ЛЬВІВ-МИКОЛАЇВ.
Авто: VIVARO L2H1/"ЧОРНО-БІЛИЙ" 1.9dti 101 породиста коняка.

Вік: 43
Дописи: 1.392
Вы сказали Спасибо: 7.371
Поблагодарили 3.061 раз(а) в 1.116 сообщениях
Репутація: 2
Типово

На сільському весіллі міська дама вирішила похизуватись. Питає сусіда (простого сільського хлопа) по столу, калатаючи у келиху рідину як вишуканий напій: – … це "Хенессі"? – … Це "Самогонессі"!

Українські вчені нарешті розгадали абревіатуру ДПС – “Дай псові сотню

Два кума розгадують кросворд: - Слухай,куме. Слово з трьох буквів: довге, тверде на “й” кінчається. - Кий. - Точно...кий... давай стирачку.

Москва.Валуєв виходить на ринг. Проти нього поставили боксера-професіонала, але в останній момент з'ясовується, що тому стало страшно і він на ринг не вийде. Що робити? Публіка чекає, потрібен суперник. Дивляться, а біля ринку стоїть український м'ясник Микола. Кажуть йому: - Відстоїть один раунд, отримаєш 200 000 зелені. Той погодився. Починається бій. Валуєв б'є з правої, аперкот і т. д. Микола стоїть увесь раунд. Всі в шоці. Йому кажуть: - Відстоїш ще раунд - отримаєш 500 тис ... . Відстояв.Всі в шоці. Пропонують: - Відстоїш ще один - лимон баксів! Микола: - Ні, більше не можу, зараз я його буду пи%дити!

Прийшов чоловік на пляж. Народу - нікого. Роздягнувся догола і поплив. Поплавав, підпливає до берега, а біля його білизни дівчина сидить та книгу читає. Що робити? Пірнув він знову у воду. Дивиться, на дні тазик лежить. Взяв він його, загородив перед та підійшов до дівчини: - Привіт, прекрасна дівчина! - Доброго дня. - Що робимо? - Так от, книгу читаю, - відповідає вона. - А про що книга? - Так як думки вгадувати. - А що зараз я думаю? - Запитує він. - Ви думаєте, що у тазика є дно.

Літо, спека, переповнена маршрутка. Дві жінки сваряться. Перша: - Відкрийте те вікно,бо я сі вдушу! Друга: -Закрийте,бо мене сі прокєгне! І так весь час: - Відкрийте, закрийте… Дядько не витримав: - Давайте спочатку закриємо, най та сі вдуше, а потім відкриємо – най ту ся прокєгне, і вона здохне!!!

Востаннє редагував ВОЛЬДЕМАР: 22.02.2013 о 19:16.
ВОЛЬДЕМАР зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору
Эти 2 пользователя(ей) сказали Спасибо ВОЛЬДЕМАР за это полезное сообщение:
kvanton (21.02.2013), Ключик (22.02.2013)