Перегляд одного допису
Старий 18.02.2013, 22:12 #387
ВОЛЬДЕМАР ВОЛЬДЕМАР зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: УКРАЇНА.ЛЬВІВ-МИКОЛАЇВ.

Авто: VIVARO L2H1/"ЧОРНО-БІЛИЙ" 1.9dti 101 породиста коняка.

Вік: 43
Дописи: 1.392
Вы сказали Спасибо: 7.371
Поблагодарили 3.061 раз(а) в 1.116 сообщениях
Репутація: 2
ВОЛЬДЕМАР ВОЛЬДЕМАР зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: УКРАЇНА.ЛЬВІВ-МИКОЛАЇВ.
Авто: VIVARO L2H1/"ЧОРНО-БІЛИЙ" 1.9dti 101 породиста коняка.

Вік: 43
Дописи: 1.392
Вы сказали Спасибо: 7.371
Поблагодарили 3.061 раз(а) в 1.116 сообщениях
Репутація: 2
Типово

В університеті починається лекція з психології. Зручно влаштувавшись за кафедрою, професор: - Сьогодні, товариші студенти, ми будемо з вами вивчати три подібні стадії психіки людини: здивування, роздратування і гнів. Розглянемо на конкретному прикладі. . . Діставши з портфеля телефон, професор набирає перший- ліпший номер. - Здрастуйте, а Васю можна? - Знаєте, тут такий не живе. . . - Ось,-посміхаючись, говорить професор,- це всього лише легке здивування. Дивіться далі. Набирає номер знову. - Здрастуйте, а Вася не підійшов? - Сказав же, немає тут таких. . . Потираючи руки, професор змовницьки підморгує аудиторії. - Клюнув. Ну, а тепер. . . Третій раз набирає номер. - Так Васі ні? - Та пішов ти. . . - Що ж, товариші, сподіваюся, приклад вам зрозумілий. Приступимо до теоретичної частини. . . З першої парти встає молодий чоловік. - Пробачте, професор, але ви забули четверту стадію. - Це яку ж? - Стадію повного охрененно. Підійшовши до кафедри, молода людина набирає номер. - Добрий день. Це Вася. Мені ніхто не дзвонив?

Шофер КАМАЗа возвращается на свою базу, весь убитый. Заходит в диспетчерскую: - ский «Запорожец»! Другие шоферы его обступают, спрашивают, что случилось-то? Он только: - Ну, ский «Запорожец»! Чуть не плачет. Все: - Ну ты объясни. - Загрузился сегодня под завязку. А на подъеме крутом, ну никак мотор не тянет. Туда, сюда, ну никак. Полчаса мудохался. Вдруг останавливается рядом запор, вылезает какой-то хрен и говорит, давай, мол, подтяну. Я говорю, ты соображаешь, «Запорожцем» полный КАМАЗ, чудила? Он – нет, запросто вытяну. Я говорю, если ты КАМАЗ в гору с места сдвинешь, я у тебя отсосу. - И что? - Ну, ский «Запорожец»!

Востаннє редагував ВОЛЬДЕМАР: 18.02.2013 о 22:18.
ВОЛЬДЕМАР зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору