Цитата:
Допис від Horton
Личным водиём работаешь?
|
Ото ж то й воно!
Pavlis, Ти не ображайся, але твої погляди " лічного воділи". Тобі на паливо/запчастини не заробляти - от звідки і ноги ростуть. Завод/холдінг/шеф забезпечує, та й собі викроїти вдається чи не так?

- на це можеш не відповідати.:rolleyes: Я навіть з твоїх амбіційних постів задумався, що ти власник Тойоти, саме про таких я і писав, яким все падає з "неба" і дивляться на трудяг, як на "бидло". А от коли кожну копійку, на все, заробляєш сам - то не Ескаладу купиш, чи не так?
На форум образився? Ну вже звиняй, що не для тебе,
особисто, зробили! А мені він і подобається тим, що зібрались однодумці і без різниці був, не був на майовці(я, до речі, не був, на жаль) і реально, а не віртуально можна звернутись до кожного з будь-якого питання! Так шо форум на чіпай!
Як ви всі швидко відписуєтесь!
Цитата:
Допис від SUVOROV
Извини... Обидеть ни кого не хотел! Уж тем более людей которые носят очки...
Ситуация просто была такая... Он в костюме и очках, я весь грязный на Трафе... Я возможно не так одеваюсь как нормальные люди, с моими работами одежда у меня редко бывает чистой. А тут такой контраст...Ну я и назвал его так... 
|
Стас, а як же фото на "пустынном шоссе"? Я думав, що ти весь час так їздиш:eek:, ну хіба що шолом ще надіваєш!

Ну все видихся писати, все одно не встигаю за всіма.:cool: