Тема: Болталка
Перегляд одного допису
Старий 28.01.2013, 13:12 #13
olexa olexa зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Біла Церква

Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
Репутація: 2
olexa olexa зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Біла Церква

Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
Репутація: 2
Типово

Цитата:
Допис від Pavlis  - Пост 150218 - Фото 1
Я катаюсь на этом авто больше полтора года,и не разу не было мысли не помочь водителю Запорожца или водителю Лексуса,тисяч так за 60 длларов,ну у него же авто дороже Кемри в два раза.Когда подхожу к машинам дешевли десятки зелени то народ стоит немного опешовший,а если к запрожцам то народ говорит у нас денег нет,а я отвечаю, я денег и не прошу,цепляю трос и пытаюсь откопать от снега их авто руками без перчаток и лопаты,потом иду к машине и отмываю руки влажными солфетками.И бывает что в эту сторону я несобираюсь ехать, а чтоб помочь меняю свой маршрут. А ценность человека должна быть в душе,а не наиграная и подхолимная,типа этому помогу, а этому нет. И эти случаи не разовые это стиль моей жизни, я так понимаю и так делаю не почти всегда ,а всегда. Ну а такие авто как у Вас,тоже не самое дешовое.В автомобилях иногда находятся малинькие детки которые не должны страдать из-за ошибки родителей. Я так понял обычная зависть. Вот здесь и раскрывается ценности человека. Обидно что еслиб я непрочитал Ваши посты и пришлось бы Вам помочь, то это рельно за зря я бы потратил свое время,а для меня время дороже каких то денег. Ну поповоду дрифтовать, то и на копейке за штуку баксов можно до баловаться и улитеть в кувет.
Это если видешь что он творит,а если не видешь, но он в кувете ,тогда у него машина дорогая и тоже не надо помогать, типа всегда есть ответ, для того что бы не помогать.
Це, швидше виняток, ніж правило - Пост 150218 - Фото 2! Невже ніхто не стикався з манерами поведінки "мажориків" та інших "особистостей" на крутих тачках? Мало їздите, чи може не там їздите, чи може самі ...?:eek: Я вже не про допомогу від них, а про просту ситуацію - обгон на підйом в сторону Одеси, дві фури підряд, моя швидкість 110 км/год, фур 60-70. "Оце" на Каєні сіло на хвіст і дві хв верещало сигналом, фарами аби дав йому проїхати! А ще через хвилин 5 стало на обочині аби відлити і пройтись! А чи на мокрій дорозі, з калюжами, у місті треба обов'язково забризкати пішоходів, не просто, а саме з ніг до голови - кайф! На АЗС, гроші касиру повинно віддати, розштовкавши чергу з 1-2 чоловік, а потім, від'їхавши від колонки 5 м і розминати спину?
У моєму розумінні, допомоги потребує людина яка потрапила у біду, складну ситуацію незалежно від ціни авто, обставин ДТП, крім випадків власної "дурі":mad:, а остання, на мій погляд часто-густо корелює саме з крутістю тачки - ось про це і вів мову! - Пост 150218 - Фото 3 Коли тебе на швидкості 100, обганяє зправа по обочині Ескалада, кидаючи гравієм у лобове скло, аби не перечікувати кілька хвилин для звільнення лівого ряду, а потім застрягає між блоками відбійника - ось тоді, Pavlis, "Вам помочь, то это рельно за зря я бы потратил свое время". Я більше 30 років на дорозі, бачив багато чого, а от до хамства ніяк не звикну, кожного разу воно мене дратує. І, здогадайтесь з одного разу, хто частіше хамить, зумисно створює напругу на дорозі - 1 к авто чи 50 к?
Та й відмазки від допомоги теж така "время - деньги"(знову таки ж у кого?), а які оті деньги від дешевеньких авто, а часу допомога може забрати порядно? Я грошей машиною не заробляю, тож, дурень, навіть підвожу безкоштовно, правда, як правило за поганої погоди чи дітей! - Пост 150218 - Фото 4