Цитата:
Допис від bayk777
Обоснуйте. Я тоже не верил в это пока не сел в эту мшину.
|
Навіть і не збираюсь, оскільки основну частину, а саме про "
тапок в пол" не процитував, от воно і було головне у повідомленні і, як я зрозумів, потреби у такому маневрі не було геть ніякої! А от заява про те, що "Слава богу всі цілі і здорові" абсолютно вірна. А якби збоку, люди, діти? У мене такий "мудак" на Ауді А8 в Білій Церкві в центрі подібно дрифтанув, - результат два трупи і чотири каліки(одна з постраждалих - дочка моїх знайомих), а вони йшли по тротуару у 5-6 м від дороги.
Цитата:
Допис від bayk777
Знаю что человек заработал его не криминальным путем, как и следующее свое авто X5. Просто ценности у него совсем другие.
olexa, а что, если авто больше 25 у.е значит там не люди?????????? Им помогать не нужно?
|
Невже я так хреново написав, що виникають питання? наче почерк гарний. І ще, знати заробіток людини збоку і з середини це дві великі різниці, я б не робив таких заяв!
Цитата:
Допис від bayk777
У Вас есть знакомые с авто, стоимостью больше такой суммы?
|
От саме про них я і писав, а не про віртуальних! Коли він заробив - це одне(воно цінується, бережеться, ним не ризикують без потреби) а коли, як інколи кажуть "повезло" - то зовсім інше(ось тоді і дрифт, стрітрейсінг, Київ-Одеса за 2 години і т.п.)! Саша, ну не вірю я у інші цінності, це відмазка така собі, універсальна. "не питтайте звідки у мене перший мільйон, а от про другий-третій я вам все розповім".
Цитата:
Допис від Juravel
Твоє авто не дуже дешевше.... А дорога це лотерея... Сам зараз відшоджу( до Білої нормально, А на Ватутіно(Таращу) один лід, рятував тільки досвід, і ПЕРЕСТРАХОВКА( Береженого Бог береже). Н-1 в гаражі на зиму, їхам на Паджеро Вагоні ( 55 т.у.е). Я не злодюга).
|
Так, на даний момент, його собівартість десь 22, але я до нього йшов 30 років.

Може я дурень, звісно, і не міг раніше на нього заробити.:confused: Дорога не лотерея, дорога це, як життя - VIA EST VITA - вона стає лотереєю далеко не для всіх і залежить це від голови водія, в першу чергу

. Сам же написав "рятував тільки
досвід, і
ПЕРЕСТРАХОВКА" де лотерея?

Остання заява, не ображайся, розсмішила!
Цитата:
Допис від Juravel
А що ти будеш робити коли прицеп зустічної фури винесе тобі на полосу? Я краще стрибну в кювет!!!
|
Залежить від багатьох факторів і навколишньої обстановки! Я, колись, давно вже був підставив батькового "Москвича" під відскочивше колесо напівпричепа у Княжій біля автобусної зупинки.