|
Местный
|
|
Звідки Ви: Киев
Вік: 52
Дописи: 181
Вы сказали Спасибо: 1.475
Поблагодарили 864 раз(а) в 241 сообщениях
|
|
Местный
Звідки Ви: Киев
Вік: 52
Дописи: 181
Вы сказали Спасибо: 1.475
Поблагодарили 864 раз(а) в 241 сообщениях
|
Цитата:
Допис від olexa
Вибач, звичайно, але я засумнівався у словах "За рулем был трезвый вполне адэкватный водитель с опытом вождения разных по мощности авто." Аби то було правдою то ніякого "тапок в пол. і В свою полсу заходили уже в дрифте", навіть в принципі, не могло бути! Ось тому, я навіть не спиняюсь коли бачу у кюветах машини, дорожчі за 25-30 шт у.о., особливо джипи та екслюзиви - вони там самі собі знаходять розплату, як у народі кажуть - кожному своє! Розумію, люди, ДТП, нещастя але нічого не можу з собою подіяти. Ще раз вибач, якщо образив. За зароблену чесно копійчину можна купити будь-яке авто, постаравшись, а от цінити його будуть зовсім не так, як описано!
|
Твоє авто не дуже дешевше.... А дорога це лотерея... Сам зараз відшоджу( до Білої нормально, А на Ватутіно(Таращу) один лід, рятував тільки досвід, і ПЕРЕСТРАХОВКА( Береженого Бог береже). Н-1 в гаражі на зиму, їхам на Паджеро Вагоні ( 55 т.у.е). Я не злодюга).
Добавлено через 5 минут
Цитата:
Допис від olexa
Вибач, звичайно, але я засумнівався у словах "За рулем был трезвый вполне адэкватный водитель с опытом вождения разных по мощности авто." Аби то було правдою то ніякого "тапок в пол. і В свою полсу заходили уже в дрифте", навіть в принципі, не могло бути! Ось тому, я навіть не спиняюсь коли бачу у кюветах машини, дорожчі за 25-30 шт у.о., особливо джипи та екслюзиви - вони там самі собі знаходять розплату, як у народі кажуть - кожному своє! Розумію, люди, ДТП, нещастя але нічого не можу з собою подіяти. Ще раз вибач, якщо образив. За зароблену чесно копійчину можна купити будь-яке авто, постаравшись, а от цінити його будуть зовсім не так, як описано!
|
А що ти будеш робити коли прицеп зустічної фури винесе тобі на полосу? Я краще стрибну в кювет!!!
Востаннє редагував Juravel: 27.01.2013 о 22:11.
Причина: Добавлено сообщение
|