Перегляд одного допису
Старий 19.11.2012, 20:45 #134
olexa olexa зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Біла Церква

Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
Репутація: 2
olexa olexa зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Біла Церква

Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
Репутація: 2
Типово

Цитата:
Допис від kirill  - Пост 140183 - Фото 1
Друже всё окей надо ремонт зделаем - Пост 140183 - Фото 2,а вообще машину больше двух лет не держу,думаю не чего с ней и не будет!просто когда то нравилось почитать этот форум много чего интересного было,а теперь один и тот же человек(к примеру)создаёт тему помогите с тем и с тем и с тем как всё решить?а в другой та бери такую машину как у меня,и таких тут процентов 80%!
Так треба ж розуміти, що всі ми різні, у нас різні виміри "что такое хорошо и что такое плохо". Я тупо ганяв пять років вітчизніний заднєпривідний автопром, хоча мав можливість взяти іномарку. Довід був: -"а як зламається, що тоді?, а так у будь-якоми гаражі за пляшку зроблять". І зрозумів, шо я був лохом, лише тоді коли, закривши вуха від усіх "розумників" - взяв і купив, диковиного тоді, Скудо. І, як прозрів, чесне піонерське! Відстані стали вдвічі, втричі менші, механіки з друзів стали далекими знайомими. А щодо форуму з проблемами по авто, то тих, що пишуть про проблеми у сотні, якщо не у тисячі разів менше ніж тих що просто їздять і радіють машині. А переважна більшість власників "горбатиків" взагалі не знають ні про які форуми, ні Рено, ні бусовод ні таке інше... А їх кількість зараз значно переважає інші буси. Якщо не віриш, можеш просто перерахувати їх всіх за одну поїздку. Я так зробив Біла Церква - Київ ~ 80 км траси*/45 хв четвер, робочий день 11,15 - 12,00 Т/В/П - 34, Ф/Т4,5 - 18, Віто/638/639 - 11, Хундаї/всі - 6, Хайси - 2. Може щось і пропустив, а може не там рахував. І ще помітив, що любов до "горбатиків" притамана в основному українцям. За все літо бачив лише одного росіянина і одного білоруса. От цікаво, чому так?