Перегляд одного допису
Старий 03.11.2012, 17:14 #13
mijki mijki зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: трускавець

Дописи: 12
Вы сказали Спасибо: 16
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Репутація: 0
mijki mijki зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: трускавець

Дописи: 12
Вы сказали Спасибо: 16
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Репутація: 0
Типово

Чижик

- респект !

Згоден , кондюк вони знімати навряд чи захочуть ... їм воно не треба ...

Я просто думав... якщо це легко і швидко (технічно) можна зробити - то вони б його з моєї машини зняли і на іншу якусь поклали ... а ту іншу продали б *наш брату* ПАДАРОЖЕ !  - Пост 138062 - Фото 1

Добре а як вам варіант номер два ...

Я знімаю кондюк та музику самостійно з кєнтом ( баварець-автомайстер)... Жену собі буса , з фаршу тільки навігація ( яку перед таможнею теж зніму - само собою ) ... А мені корєш, йде на почту , пакує той кондюк в посилку і висилає в Україну... Позначивши вартість - 190 євро наприклад пише типу деталі до - БУ КОНДИЦІОНЕРУ ...

Хоча щоб не *ПОПАСТИ на податок* напевне ліпше той кондиціонер буде розібрати на 2 частини (на 2 посилки ) ... чи не так ?

Rashka

На рахунок гонщиків , не смішіть будьласка , я вам сам що хочете прижену  - Пост 138062 - Фото 2 , досвід спілкування з таможенниками є , кєнти в кількох європейських країнах є , знання мов є , гроші є ...  - Пост 138062 - Фото 3

- правда машинку гнатиму вперше , трохи страшнувато звичайно , перший блін комом кажуть і тд ... :confused:

І варіант номер 3 . Зняти розібрати і порозпихавши по кульочках розкидати по кабіні та кузову ... Трохи роздати , екстра , за таке побільше ...

Востаннє редагував mijki: 03.11.2012 о 17:20.
mijki зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору