Перегляд одного допису
Старий 22.02.2012, 20:21 #672
RossoNeri RossoNeri зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Днепропетровск

Вік: 47
Дописи: 446
Вы сказали Спасибо: 49
Поблагодарили 393 раз(а) в 133 сообщениях
Репутація: 0
RossoNeri RossoNeri зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Днепропетровск

Вік: 47
Дописи: 446
Вы сказали Спасибо: 49
Поблагодарили 393 раз(а) в 133 сообщениях
Репутація: 0
Типово

Цитата:
Допис від olexa  - Пост 108793 - Фото 1
Дякую за добрі слова і проявлену турботу моїм сімейним станом, ви мене переконали:"Восток-дело тонкое!" - Пост 108793 - Фото 2.
Моє "нытье" яке "задолбало уже" Slavianа, Кабана і ще ряд товаришів, не стосувалось місця проведення - Пост 108793 - Фото 3, а лише форми його вибору з рівноправним обговоренням:mad:: спочатку голосування відкрите, потім закрите, потім таємне і безапеляційний діагноз, тобто результат!!! Це мене і обурило, а не місце, я з більшим задоволенням поїхав би у Донецьки чи Луганськ аби за них відкрито проголосували, а не секретно. Та що тепер говорити? - Пост 108793 - Фото 4 Одним словом, я прошу пробачення кого дістав балаканиною і звільню всіх учасників від своєї присутності на зборах.
_Yuryi_ вибачте, я підтвердив свій приїзд у скриньку, але тепер мушу відмовитись, на жаль. Дякую, всім удачі!
Не в обиду, но это мне напомнило одного моего товарища. Ему если что-то не нравилось, он любил говорить: "А я приду, оденусь в коричневое, прикинусь говном, сяду в углу и буду вонять".

Мне кажется, что то так хотелось приехать. С таким настроением на сборах точно делать нечего.
RossoNeri зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням Вгору