Перегляд одного допису
Старий 22.02.2012, 14:14 #649
olexa olexa зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Біла Церква

Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
Репутація: 2
olexa olexa зараз поза форумом
Местный

Звідки Ви: Україна, Біла Церква

Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
Репутація: 2
Типово

Цитата:
Допис від vitamin  - Пост 108712 - Фото 1
Одесса, Николаев, Херсон, Иличевск! Чё сидим молчим? Кого ждем? Присоединяйтесь!
Я - "ЗА" всіма чотирма колесами мого буса і двома своїми руками, та на жаль, "старійшини" вже так вирішили, що навіть думаю, чи не відмовитись зараз?
Новичків точно не агітуватиму і не вмовлятиму ніколи, а швидше, буду їх слухати і йти назустріч їх бажанню, оскільки вперше їхати х... зна куди, до кого? та ще й так далеко. Коли ви всі там такі друзі і знайомі, то що заважає скооперуватись на кілька машин (буси ж маєте 7-8 місць) і приїхати куди запросять нові форумчани? На ваші 40 чоловік треба всього п'ять машин, ну хай шість. Чи краще мені їхати більше 600 км однією машиною самому, чи вдвох, не знаючи де кращі дороги, ніколи не бувавшому в тамтешньому регіоні? І чому мені, комусь треба доводити свою відданість клубу бусоводів таким чином?, щоб мати єдиний голос у майбутньому? Відданість такому типу машин я вже довів, - по життю, - це вже третій бус. Ви, шановні "старійшини", таким відношенням до новичків не збільшите кількість присутніх форумчан і не розширите географію клубу. Так і будете збиратись в районі Дніпропетровська +/- 100-150 км.