|
Местный
|
|
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
|
|
|
Местный
Звідки Ви: Україна, Біла Церква
Вік: 65
Дописи: 3.878
Вы сказали Спасибо: 1.950
Поблагодарили 2.542 раз(а) в 1.209 сообщениях
|
Мене не треба агітувати, чи переконувати. Свою думку я висловив і не маю наміру її міняти. Я все одно за Одесу, тому чекатиму переголосування єдиноголсового, як була пропозиція. Дружину я знаю краще, тож мабуть таки поїду сам, або з кумом. А база мені не подобається саме тим, що це окремі котеджі, а не один будинок. На ній добре відпочивати малою компанією 7-10 чол, сім'єю, а не зборами, надіюсь, у 60 і більше осіб. Вже проголосувало 43 чоловіка, які, якщо вірити, їдуть з середнім показником сім'ї - 2,7 -3, тобто як мінімум 120-130 чоловік, а місць на базі 90. Місця мангалів, мабуть, також не розрахованів на таку єдину компанію. І ще ота система розрахунків, за парковку, місця відпочинку, від кількості і часу напрягає конкретно. Я багато їздив, по роботі зі студентами, на екскурсії, роботу, відпочинок і т.п. тож знаю, як важко збирати гроші, в уже підгулявшої публіки, за просрочки, перебори чогось, прошу пробачення у аудиторії. Не саму оплату, а саме доплати всілякі. Може я неправий, але досвід підказує, що буде не гуд.