Показати повну версію : Vova, Львів: Україна
Всім доброго вечора! Мене звати Володимир (Vova), я зі Львова. Володію бусом Hyundai Н 100, двигун 2.5 D (тип D4BA), 1998 р. в., комплектація Deluxe, фургон перероблений у пасажира 8 місць, колір синій. Я 2 власник ( точніше маю довіреність), придбав в березні цього року, бусом задоволений для міста супер і для відпочинку, розхід пального як для буса невеликий, на трасі не вистачає швидкості, але мені підходить,так як це мій перший автомобіль, мені вистачає. Форум переглядаю досить часто, можна дізнатися багато чого і порадитися. Тільки не знаю чи багато є форумчан з Н 100 щоб порадитись або запитати щось , пару чоловік бачив що мають Н 100. Щодо буса то є дрібниці які треба зробити, дещо підварити, дещо поміняти, але це все зробиться. Фото будуть пізніше, тільки розберуся як загружати. Приймайте в свої ряди!!!
Вітаю!
Один владелец Н100 у нас точно имеетса. ;)
alexusaty
11.08.2011, 18:39
Vova, присоединяйся. Хорошим людям всегда рады.
Про загрузку фото на форум тут (http://www.busovod.com/forum/showthread.php?t=5629&highlight=%F3%EF%F0%E0%E2%EB%E5%ED%E8%E5+%E2%EB%EE %E6%E5%ED%E8%FF%EC%E8).
sergey2012
11.08.2011, 18:44
Vova.Присоединяйся,добро пожаловать.
Вітаю! Поповнення у львівських рядах:)
Це фотки ще з auto.ria, ще свої якось не робив є тільки одна
Я аж тепер зрозумів що в мене ще зовсім не має фоток з бусом )))
Вітаю на форумі Вова зі Львова:D. Радий, що наших львівських потрохи збільшується, а то тут в основному банда з Дніпра:D Набереш мене 067-67-29-286, 050-371-33-70, як буду у Львові - пересічемось.
Вливайся! Всегда рады будем помочь!
Добро пожаловать, приветствую на форуме!
Привіт, Vova.Ласкаво просимо. Тут багато цікавої інформації, багато хороших людей які завжди тобі готові допомогти порадою і навіть ділом.
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010