Показати повну версію : Квадроцикл, ціни, інфа.
Цікавлять ціни і інфа на квадроцикли, можливо хтось стикався з купівлюю або любить покататись і підкаже якрий краще брати, які є плюси які мінуси. Можливо бачили ціни на базараз, цікавлять як і нові так і б\у, за любу інформацію буду вдячний.
Nazar, лузер, интересуюсь.
Помоему 4-10к это минимум за нульцевые.
Та десь так, походу нормальні десь за 6000$, тому і б\у також цікавлять.
Діма можливо десь в Одесі бачив якийсь салон по ним, або на базарі, казали у вас там нормальні ціни.
Діма можливо десь в Одесі бачив якийсь салон по ним, або на базарі, казали у вас там нормальні ціни.
Если наткнусь, выложу инфо.
Если наткнусь, выложу инфо.
Ок.
Сьогодні катався на одному за 12 штук зелених, класно, сьогодні взагалі такий день, напишу пізніше.
Назар, той хлопак, що з Америки приїхав, може тобі дати вичерпну консультацію, недавно чергового продав,якщо треба дам ТЛФ.
недавно чергового продав,якщо треба дам ТЛФ.
Треба кинь в особисті пліз, він привозить їх з Америки? можна замовити?
Oleg_2000
30.09.2009, 09:29
А как раз хотел спросить а они в Н200 помещаются или нужен для них прицеп. И какой у них вес? И по ходу акваланг у кого нибудь есть? И колько стоит?
А как раз хотел спросить а они в Н200 помещаются или нужен для них прицеп. И какой у них вес?
В залежності від їх розмірів є більші є менші, такий як я хочу не поміститься в бус він завеликий походу(прикинув на око), вага десь 500 кг.
alexusaty
07.10.2009, 00:30
И по ходу акваланг у кого нибудь есть? И колько стоит?
недавно специально интересовался - полный комплект снаряжения акваланг с компенсатором и прочими довесами + костюм летний - около 1300 долларов выходит.
alexusaty
07.10.2009, 00:31
Nazar, а б/у квадроцикл я бы не брал - это вещи такие, которые принципиально убиваются быстро...
А на нові просто ціни космічні і виходить або б\у або пішки.:)
Oleg_2000
08.10.2009, 14:06
недавно специально интересовался - полный комплект снаряжения акваланг с компенсатором и прочими довесами + костюм летний - около 1300 долларов выходит.
А по проще типа советский Б/У. А то цифры пугаюттт.
alexusaty
09.10.2009, 02:12
А по проще типа советский Б/У.
от него можно использовать только баллоны (если здоровье дорого), а редуктор, загубник и прочее лучше буржуйское. У отечественных деталей ущербны и конструкция и качество изготовления.
vBulletin версії 3.8.11, © 2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010